Головна | Статті  |  П`ятниця, 19.04.2024, 04:33
» Меню ПОРТАЛУ

» Статті по розділах
Практика за кордоном [16] Матеріали на Російській мові читати тут [39]

» Вхід

» Опитування
Корисна вам дошка оголошень?
Всього відповідей: 134

» .
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона

Головна » Статті » Бджільництво За кордоном » Практика за кордоном

В канаді так пишуть про бджоли і мед.
Мед Плюс 

Мед Онтаріо проводиться щорічно з липня по вересень і може бути придбаний безпосередньо у бджолярів Онтаріо через дорогу стоїть в літо і в магазинах або через інтернет протягом року. 

Відмінною дегустація меду Онтаріо випливає з квіткового джерела, такі як конюшина, люцерна, гречка, золотушника, липи і літні квіти. 
Види меду 

Онтаріо меду на продаж за вагою і поставляється в різних формах, таких як: 

Рідкого меду видобувається з гребінця і напруженим для ясності. Всі рідкого меду природного гранул і можуть бути використані в цій державі або повторно зрідженого шляхом розміщення контейнерів в теплій воді, поки не зникли всі кристали. Ця солодка їжа може бути використана в багатьох рецептах або їдять прямо з ложки. 

Медом або з вершками збиті меду отримують шляхом кристалізації рідкого меду в контрольованих умовах. Ця гладка і непрозорі меду поширюється особливо добре на хліб або галети. 

Стільникового меду, як це відбувається "упаковані в бджолами" як і раніше в оригінальній Комбс бджолиний віск. Гребінець і мед можна жувати разом і гребінь можна проковтнути. Chunk меду Мед Комбс упаковані в широкий рот контейнерах із золотою рідиною мед. 

Пастеризованого МЕД була термічній обробці, щоб знищити дріжджів, які можуть викликати бродіння меду. Пастеризоване меду як правило, не кристалізується, тому що термічна обробка розплавів декстроза кристали, які можуть сприяти грануляції. 
Оцінки меду 

Рідкі і пюре Мед оцінюються за якістю. Оцінки базуються на ясність, за кольором і по нормам вмісту вологи. Стан, що споживачі повинні дивитися на це № 1, яке має низький вміст вологи, і, отже, підтримання якості відмінні. 
Замовлення Джерела і ароматизатори 

Онтаріо мед поставляється в різних кольорів і смаків. Колір і аромат меду партії буде залежати від того, які квіти були доступні бджолам у той час, коли вони збирають нектар. 

Мед тільки з одного джерела квітка має характерний запах і колір. Бджолярі часто тримають вулики де бджоли мають доступ тільки до одного типу квітки для того, щоб бджоли для створення цих дивно ароматизований меду. Деякі приклади меду Онтаріо квітки конюшини, люцерни гречки, липи, золотий жезл і літніх квітів. 

Нектар джерелом цих квітучих рослин також впливає на колір меду. Зажигалка кольорові меду буде мати більш м'який смак темного в той час як кольорові меду буде мати більш сильний аромат. 

Білий мед, зібраний з конюшини, липи та рапсу. 

Золоті медом, зі своїм власним відмітною смаком, виходить від золотушника й інші кольори осені. 

Бурштиновий (або темна) мед, який є самим сильним ароматом, в першу чергу зібрав з гречки квітка. 
Харчування 

Меду, нерафінованої цукру природи виробляється бджолами з нектару зібрав з квітучих рослин. Мед в основному складається з двох простих цукрів, laevulose (фруктоза) і глюкози (глюкози). Мед являє собою природний здоровий товстий рідини, що складається з 17% води і містить сліди мальтоза, сахароза, вітаміни, мінерали, органічні кислоти, ферменти і запитати. Як цукор медом, в основному фрукти і цукор глюкозу, він швидко всмоктується в кров. Швидке поглинання Мед робить його відмінним джерелом енергії або швидкий пікап мене вгору, які можуть бути легко додані в різних напоїв і закусок. 
Зберігання меду 

Магазин меду при кімнатній температурі в сухому місці. Мед гігроскопічний і легко може поглинати вологу і аромат з повітря. Завжди тримати щільно охоплює меду зберегти свою відмінність смак і аромат, і щоб захистити його від поглинання вологи. 

Якщо зберігання дуже тепле (вище 80 градусів за Фаренгейтом), пюре Мед збереже свої текстури краще, якщо в холодильнику. Мед може зберігатися в холодильнику, якщо добре закритою, без зміни смаку і текстури. 
Випічка з медом 

М'який ароматизований медом найкраще підходить для випічки і приготування їжі. Додати мед Тісто штрафу в потоці, побиття постійно. Запечена товари, що містять меду коричневий швидше, отже, температура повинна бути зменшена на 25 ° F градуси для запобігання надмірного Браунінг і зміна смаку. Випічка також залишаються свіжими і вологими протягом більш тривалого періоду часу, коли використовується мед, наприклад, різдвяні пироги та фрукти хліб. 
Підставляючи Мед для цукру 


Використовуйте те ж кількість меду і скоротити рідину на одну чверть, наприклад: 

1 чашка цукру + 1 чашка молока = 1 склянки меду + 3 / 4 склянки молока 

Замініть цукор причому три чверті з меду, наприклад: 
1 чашка цукру = 3 / 4 склянки меду 


Мед буде ковзати по поверхні чашки або вимірювання ложками олії, якщо вимірюється першими, або якщо ці заходи промити гарячою водою. 

Способи використання меду 


Основними використання меду в кулінарії, випічки, як поширення на хліб і як замінник цукру на все з напоїв для створення меду вино називається медовуха. 

Подивитись наш зростаючий список меду рецептами, а також 1001 інших використань для Онтаріо меду на ontariohoney.ca! 
Консервна і зберігає з медом 

Консервна з медом 


М'який ароматизований меду Онтаріо може бути використаний як замінник цукру при консервному фрукти. 

Світло сиропу 1 чашка = Онтаріо Мед + 3 чашки киплячої води 

Середній сиропу 1 чашка = Онтаріо Мед + 2 чашки киплячої води 

Заморожування з медом 

Фрукти можуть бути успішно заморожені в м'якій ароматизований сироп мед. Для підвищення природний аромат плодів і квітів, тільки м'яка ароматизована меду повинен бути використаний. Підготовлені плоди поміщають прямо в морозилці контейнери і покрита одним з наступних відповідних добре охолодженим сиропом. 


Світло сиропу 1 чашка = Онтаріо меду + 3 чашки дуже гарячої води 

Середній Сироп = 2 чашки меду Онтаріо + 3 чашки дуже гарячої води 

Написати в голову простір для розширення. Crumple шматок вощеною папером і залишити на вершині, щоб зберегти плід під сиропу. Печатка, дата і заморозити. 

Фрукти можуть бути заморожені, без використання сиропу, меду по моросящій більш підготовлених фруктів, які були раніше поміщені в морозильник контейнерах. 
Джеми та желе з медом 

Онтаріо мед може бути замінений на цукор в саме варення і желе рецепти. Якщо рецепт для 4 склянки цукру, 2 чашки використанням меду. Варити варення або желе трохи довше, ніж час зазначено в рецепті використання цукру. При заміні меду, комерційне використання рідкого або сухого пектину. Узгодженість джемом або желе, буде дещо м'якше.
Категорія: Практика за кордоном | Додав: mayherav (03.03.2010)
Переглядів: 1026 | Рейтинг: 0.0/0
» Теги

» Фотогалерея

» Ми в facebook

» Статистика
На пасеке: 1
Те кому лень регистрироваться: 1
Пчеловоды: 0

» Пошук


ПОРТАЛ БДЖІЛЬНИЦТВА© 2009-2012
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона