Головна | Статті  |  Субота, 28.01.2023, 11:22
» Меню ПОРТАЛУ

» Статті по розділах
Перші страви [0] Випічка [3]
Фрукти й овочі з медом [4] Салати [17]
Медові напої [0] Медовуха [9]

» Вхід

» Опитування
Корисна вам дошка оголошень?
Всього відповідей: 134

» Наша кнопка

Головна » Статті » Мед в кулінарії » Медовуха

Медовуха малинова
Медовуха малинова 

Взяти 1 кг меду, 3 склянки малинового свіжого соку, ложку кореня фіалки. Мед розвести в 5 л окропу, дати охолонути, зняти спливли віск. Потім поставити на вогонь і кип'ятити, знімаючи піну. 

Коли медовуха стане чистою, перелити її в емальований ємність або в дерев'яну бочку, влити малиновий сік. 

Потім покласти туди шмат батона, густо намазаний дріжджами. Скоро мед почне закисати. Тоді треба процідити його через декілька шарів тканини в іншу ємність, опустити туди в марлевому мішечку корінь фіалки і поставити в холодильник на місяць. 

Після цього медовуху розлити по пляшках, щільно закупорити і тримати в погребі (в ящиках з піском) або в холодильнику. 


Категорія: Медовуха | Додав: mayherav (20.12.2009)
Переглядів: 845 | Рейтинг: 0.0/0
» Теги

» Фотогалерея

» Ми в facebook

» Статистика
На пасеке: 1
Те кому лень регистрироваться: 1
Пчеловоды: 0

» Пошук


ПОРТАЛ БДЖІЛЬНИЦТВА© 2009-2012