Головна | Статті  |  Субота, 28.01.2023, 10:56
» Меню ПОРТАЛУ

» Статті по розділах
Перші страви [0] Випічка [3]
Фрукти й овочі з медом [4] Салати [17]
Медові напої [0] Медовуха [9]

» Вхід

» Опитування
Корисна вам дошка оголошень?
Всього відповідей: 134

» Наша кнопка

Головна » Статті » Мед в кулінарії » Медовуха

Медовуха журавлини
Медовуха журавлини 

Взяти 1 кг меду, 2 склянки журавлинного соку, чайну ложку ванільного цукру, 5 л води. 

Мед розміщувати у воді, потім його залити 5 л окропу, щоб спливли частинки воску. Коли розчин охолоне, віск зверху зняти, а розчин знову закип'ятити і тримати на вогні, поки не стане википає. 

Піну слід знімати шумівкою. Потім влити журавлинний сік і ще раз закип'ятити. 

Потім перелити в бутель, всипати туди ваніль. Бутель міцно закупорити і поставити на два тижні в холодильник. 

Після цього розлити по пляшках і зберігати в холодному місці, найкраще в погребі в ящиках з піском. 

Мед набирає повну фортеця через три місяці. Зробивши його у жовтні, можна зустрічати Новий рік з прекрасним напоєм.
Категорія: Медовуха | Додав: mayherav (20.12.2009)
Переглядів: 746 | Рейтинг: 0.0/0
» Теги

» Фотогалерея

» Ми в facebook

» Статистика
На пасеке: 1
Те кому лень регистрироваться: 1
Пчеловоды: 0

» Пошук


ПОРТАЛ БДЖІЛЬНИЦТВА© 2009-2012