Головна | Статті  |  Середа, 27.05.2020, 12:18
» Меню ПОРТАЛУ

» Статті по розділах
Перші страви [0]Випічка [3]
Фрукти й овочі з медом [4]Салати [17]
Медові напої [0]Медовуха [9]

» Вхід

» Опитування
Корисна вам дошка оголошень?
Всього відповідей: 132

» Наша кнопка

Головна » Статті » Мед в кулінарії » Випічка

Легкий торт з корицею і медом
Складники:
1 скл міцного чаю
1,5 ч.л. меленої кориці
2 яйця
200 г вершкового масла або вершкового маргарину
1,5 скл цукру
1 скл борошна
1 ч.л. порошку для випічки
2 ст.л. меду
Для крему: 200 г вершкового масла
2 жовтки
2 ст.л. цукру-пудри
2 ст.л. коньяку
цукати, січені горіхи.
Приготування:
У чай всипати цукор, корицю, влити мед і вибити яйця, все старанно змішати і всипати борошно, змішане з порошком для випічки, замісити тісто (як на оладки, при потребі додайте ще трохи борошна), додати м'яке масло і ще раз вимішати до утворення однорідної суміші. Вилити тісто у вистелену папером для випічки і змащену маслом форму і випікати протягом години при 180 градусах, готовий корж охолодити і розрізати навпіл. Приготувати крем: масло збити з цукром-пудрою, не припиняючи збивання ввести по одному жовтки і коньяк. Змастити коржі кремом, скласти торт. Боки і верх торта теж покрити кремом і прикрасити січеними цукатами і горіхами. Залишити торт на кілька годин в холодильнику, щоб настоявся.
Категорія: Випічка | Додав: mayherav (04.03.2010)
Переглядів: 937 | Рейтинг: 0.0/0
» Теги

» Фотогалерея

» Ми в facebook

» Статистика
На пасеке: 1
Те кому лень регистрироваться: 1
Пчеловоды: 0

» Пошук


ПОРТАЛ БДЖІЛЬНИЦТВА© 2009-2012