Головна | Статті  |  Середа, 27.05.2020, 14:06
» Меню ПОРТАЛУ

» Статті по розділах
Перші страви [0]Випічка [3]
Фрукти й овочі з медом [4]Салати [17]
Медові напої [0]Медовуха [9]

» Вхід

» Опитування
Корисна вам дошка оголошень?
Всього відповідей: 132

» Наша кнопка

Головна » Статті » Мед в кулінарії » Випічка

Млинці з медом
Млинці з медом 
250 г борошна, 2,5 склянки молока, 3 яйця, 2 ст. ложки слі-вочного олії, 2 ст. ложки топленого масла, мед, цукор, сіль.Яєчні жовтки акуратно відокремити від білків. Жовтки змішати з 0,5 склянки молока, додати цукор і сіль за смаком. Помішуючи, всипать борошно. Потім ввести розтоплене вершкове масло і знову перемішати, стежачи за тим, щоб не утворилися комкі. Після цього розвести тісто ледь теплим молоком і ввести збиті в круту піну білки.Випечь тонкі млинці на гарячій сковороді, змазаній топлені маслом. Кожен млинець скласти вчетверо, не знімаючи зі сковороди, потім перекласти на блюдо і змазати медом.
Категорія: Випічка | Додав: mayherav (04.03.2010)
Переглядів: 930 | Рейтинг: 0.0/0
» Теги

» Фотогалерея

» Ми в facebook

» Статистика
На пасеке: 1
Те кому лень регистрироваться: 1
Пчеловоды: 0

» Пошук


ПОРТАЛ БДЖІЛЬНИЦТВА© 2009-2012