Головна | Який вибрати фільтр для води? - Форум бджолярів України  |  Четвер, 29.01.2026, 18:08
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: kirilyuk83  
Який вибрати фільтр для води?
shitДата: Субота, 03.01.2026, 09:19 | Сообщение # 1
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
Набридло купувати воду в бутлях, важко носити. Хочу якийсь фільтр для квартири, але абсолютно не хочу щось вбудовувати в труби або робити якусь складну установку під раковиною. Чи є ефективні варіанти, які просто стоять на стільниці і фільтрують воду наливаючись зверху? Важливо, щоб дійсно покращувало якість, видаляло хлорку, важкі метали і всяку брудоту. Можливо, є моделі з ресурсом на багато літрів, щоб не міняти картриджі кожен місяць. Що можете порадити з особистого досвіду?

elektromanДата: Субота, 03.01.2026, 09:47 | Сообщение # 2
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
Так, ідеальний варіант для тебе – це фільтр-кувшин з хорошим мультикартриджем або настільна система з помпою. Я сам користуюся керамічним фільтром-кувшином, він не вимагає підключення, заливаєш воду зверху і просто чекаєш поки просочується. Ресурс одного картриджа – до 3000 літрів, це на півроку-рік навіть для великої родини. Дуже помітно, що вода стає смачнішою, без запаху. Щодо вибору, дивись на наявність сертифікатів у фільтра, саме на видалення конкретних забруднень. Я купував свій на https://ukraine-topsales.com, у них окрема категорія для фільтрів води, був гарний вибір, і ціни лояльні. Консультанти допомогли обрати саме під мою воду (у нас жорстка). Доставили все цілим і неушкодженим.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ПОРТАЛ БДЖІЛЬНИЦТВА© 2009-2012
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона