|
Шукаю, де замовити футболки поло з логотипом
|
|
| payulass | Дата: Понеділок, 09.06.2025, 20:01 | Сообщение # 1 |
|
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Привіт усім! Потрібно замовити футболки поло з логотипом для невеликої компанії друзів, які захоплюються велоспортом і активним відпочинком. Важливо, щоб тканина була якісна, дихаюча і зручна для носіння протягом дня. Також хочу, щоб логотип був нанесений чітко і не змивався після прання. Мене цікавлять майстерні або компанії, які виконують замовлення невеликими партіями — близько 10-20 штук. Важливо розуміти, які строки виготовлення, середні ціни і можливі нюанси, з якими можна зіткнутися. Якщо є особистий досвід або рекомендації — дуже прошу поділитися.
|
| |
| |
| eviktor463 | Дата: Середа, 11.06.2025, 11:34 | Сообщение # 2 |
|
Не пасічник
| Зараз багато таких компаній
|
| |
| |
| rittiukia | Дата: Четвер, 12.06.2025, 14:13 | Сообщение # 3 |
|
Не пасічник
| Мені колись знайомі порадили компанію "Твій Дизайн", і після неодноразового співробітництва з ними, я можу з упевненістю порадити саме там замовити футболки поло з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p32716998-futbolki-polo-logotipom.html Вони завжди враховують усі побажання, працюють швидко і якісно, а ціни приємно дивують. Завдяки їм наша команда виглядає дійсно стильно і професійно. Особливо ціную, що матеріали дихаючі та комфортні навіть у спеку. Для мене це було важливо, бо футболки носимо часто і хочеться, щоб вони служили довго.
|
| |
| |