Головна | Перемога над алкоголізмом у родині у Вінниці - Форум бджолярів України  |  П`ятниця, 06.02.2026, 14:02
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Трутень:)  
Перемога над алкоголізмом у родині у Вінниці
mariiashevchenko09Дата: П`ятниця, 17.10.2025, 11:56 | Сообщение # 1
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
Привіт
Хочу поділитися нашим досвідом, можливо, комусь буде корисно. Моя мама довгий час боролася з алкогольною залежністю, але сама не могла впоратися. Ми пробували різні методи вдома, просили її кинути, але нічого не допомагало - запої повторювалися, здоров’я погіршувалося, а конфлікти в сім’ї ставали все частішими.Коли вже здавалося, що виходу немає, ми звернулися до Наркологічної клініки Олега Василенка у Вінниці. З першої консультації стало зрозуміло, що тут дійсно підхід комплексний і професійний. Маму підтримували на всіх етапах: від виведення із запою та детоксикації до психологічної реабілітації та соціальної адаптації.Через кілька тижнів ми помітили реальні зміни - мама стала більш усвідомленою, спокійною, її стан здоров’я покращився. Минув вже рік - вона не п’є, бере участь у сімейному житті і веде здоровий спосіб життя.Якщо хтось шукає надійну допомогу у Вінниці, раджу ознайомитися з інформацією на сайті клініки: https://vacilenko.com/uk/vinnitcia/likuvannia-alkogolizmu-vinnitcia/

gerasimshikhovsdajmfuewaДата: Четвер, 23.10.2025, 11:05 | Сообщение # 2
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
vsdabgsage

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ПОРТАЛ БДЖІЛЬНИЦТВА© 2009-2012
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона