Головна | хто звертався в Samara Med? - Форум бджолярів України  |  Понеділок, 02.03.2026, 09:29
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Трутень:)  
хто звертався в Samara Med?
mariiashevchenko09Дата: Вівторок, 17.02.2026, 15:58 | Сообщение # 1
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
Добрий день усім!
Звертаюся до тих, хто має досвід лікування залежностей у Кривому Розі. У мого чоловіка біда – довгі роки пив, а тепер ще й почав вживати наркотики. Останнім часом постійні запої, ломки, він втратив роботу, став агресивним, я вже не знаю, що робити. Самотужки не справляюсь, потрібна професійна допомога. Знайшла в інтернеті наркологічну клініку Samara Med у Кривому Розі, сайт https://samara-med.com/kryvyg-rig/. Пишуть, що лікують і алкоголізм, і наркоманію, є анонімне лікування, працюють вже 7 років, понад 15000 пацієнтів. Хтось має реальний досвід? Як там умови, персонал, ціни? Чи дійсно допомагають? Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію!

antonpovichenkoДата: Вівторок, 17.02.2026, 15:59 | Сообщение # 2
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
mariiashevchenko09, вітаю!
На жаль, мав сумний досвід з братом, тому можу розповісти. Саме зверталися в наркологічну клініку Samara Med у Кривому Розі – і це було найкраще рішення.
Що важливо: клініка має ліцензію, працює 7 років, лікарі справжні професіонали – наркологи, психологи, психотерапевти. Брат проходив лікування і від алкоголю, і від наркотиків. Спочатку зняли ломку (турбодетокс), потім довга реабілітація – майже 4 місяці, робота з психологами, групові заняття, навіть фізичні навантаження. Я приїжджав до нього – умови дуже гідні, чисто, комфортні двомісні палати, годували добре (4-разове харчування), є спортзал і зона для прогулянок. А головне – персонал дійсно переймається долею пацієнтів, особливо головний лікар Мендело Володимир Павлович – справжній професіонал.
Ціни, до речі, адекватні, можна попередньо розрахувати на сайті. І що дуже важливо – повна анонімність, ніхто нікуди не повідомляє, на облік не ставлять.
Зараз минуло два роки, брат тверезий, працює, у нього з'явилася родина. Ми безмежно вдячні всьому колективу Samara Med за те, що повернули нам брата.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ПОРТАЛ БДЖІЛЬНИЦТВА© 2009-2012
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона