| antonpovichenko | Дата: Вівторок, Вчора, 17:55 | Сообщение # 1 |
|
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Всім доброго дня. Потрібна порада щодо реабілітації. Шукаю професійну клініку відновлення та реабілітації в Україні, де спеціалізуються на нейрореабілітації (відновлення після інсульту). Цікавлять заклади, де є сучасні тренажери та досвідчені інструктори, які працюють на результат, а не просто для галочки. Буду вдячний за ваші рекомендації.
|
| |
| |
| mariiashevchenko09 | Дата: Вівторок, Вчора, 17:56 | Сообщение # 2 |
 Помічник пасічника
Замечания: 0%
Статус: Offline
| antonpovichenko, вітаю Можу поділитися нашим досвідом — ми проходили реабілітацію в центрі св.Іоанна.Самі довго вагалися, але після першої консультації в св.Іоанна зрозуміли, що потрапили за адресою. Що мені особливо сподобалося: у них дуже потужне обладнання та реабілітологи, які вміють знайти підхід навіть до дуже складних пацієнтів. Кожен день був розписаний по годинах: вправи на моторику, заняття на спеціальних тренажерах, фізіотерапія. Дуже важливо, що персонал слідкує за прогресом і постійно коригує навантаження. Завдяки їхній системі ми досягли результатів, на які навіть не розраховували на початку. Якщо вам потрібен саме результат, раджу звернутися до них, ось посилання на сайт: https://st-johana.com.ua/
|
| |
| |