|
Кодування від алкоголізму в Кропивницькому
|
|
| mariiashevchenko09 | Дата: Середа, 18.03.2026, 19:45 | Сообщение # 1 |
 Помічник пасічника
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Всім доброго дня! Дуже потрібна порада жителів Кропивницького. Ситуація в родині критична - батько знову пішов у запій, і ми вже не знаємо, що робити. Хочемо вмовити його на кодування, але боїмося потрапити до непрофесіоналів. Бачила багато позитивних відгуків про фахівців, яких представляє Наркологічна клініка Олега Василенко. Хтось із наших місцевих звертався до них саме у Кропивницькому? Підкажіть, чи дійсно там допомагають і як ставляться до пацієнтів?
|
| |
| |
| antonpovichenko | Дата: Середа, 18.03.2026, 19:47 | Сообщение # 2 |
|
Не пасічник
| mariiashevchenko09, доброго дня! Розумію вашу проблему, сам через це пройшов два роки тому. Можу сказати точно: у Кропивницькому краще не експериментувати з сумнівними методами, а одразу звертатися до профі. Нашим порятунком стала саме Наркологічна клініка Олега Василенко.
Що мені найбільше подобається в роботі фахівців, яких об'єднує Наркологічна клініка Олега Василенко, так це комплексний підхід до здоров'я. Перед кодуванням у Кропивницькому лікар провів повну діагностику організму, поставив очищувальні крапельниці та дуже детально все пояснив. Сама процедура пройшла спокійно, ставлення було максимально людяним і без жодного осуду. Батько не п'є вже третій рік, повернувся до нормального життя і занять спортом. Якщо шукаєте надійне місце в Кропивницькому, щиро раджу не зволікати: https://vacilenko.com/uk/koduvannya-vid-alkogolizmu-kropyvnyczkyj/
Сообщение отредактировал antonpovichenko - Середа, 18.03.2026, 19:47 |
| |
| |
| bojko | Дата: П`ятниця, 20.03.2026, 15:53 | Сообщение # 3 |
|
Не пасічник
| Спасибо
|
| |
| |