| andrusha3567 | Дата: Четвер, 06.08.2026, 17:25 | Сообщение # 1 |
|
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка, як правильно визначити свій рівень англійської перед записом на мовні курси? Не хочу одразу обирати програму для початківців або, навпаки, потрапити до групи, де матеріал виявиться занадто складним. Особливо цікавить тест, який дозволяє приблизно визначити рівень за системою A1, A2, B1, B2, C1 або C2. Хотілося б пройти його онлайн, отримати зрозумілий результат і вже після цього планувати подальше навчання.
Додано (06.08.2026, 17:37) --------------------------------------------- Коли вирішив серйозніше зайнятися англійською, спочатку хотів одразу шукати курси. Але потім подумав, що немає особливого сенсу вибирати програму, якщо я навіть не знаю свого актуального рівня. У школі англійську вчив давно, щось пам'ятаю досить добре, а деякі прості речі вже доводиться згадувати.
Тому спочатку вирішив перевірити свої знання за допомогою тесту: https://englishprime.ua/uk/test-rivnya-anglijskoyi/ . Результат допоміг зрозуміти, на якому рівні я зараз перебуваю і в яких моментах є слабкі місця. Особисто мені такий варіант здається набагато кориснішим, ніж самостійно визначати себе як A2, B1 чи B2.
До речі, якщо давно не практикували англійську, обов'язково перевірте себе перед початком занять. Можна непогано розуміти тексти, але при цьому мати проблеми з граматикою або говорінням. Краще одразу побачити реальну картину й уже від неї будувати подальше навчання.
Сообщение отредактировал andrusha3567 - Четвер, 06.08.2026, 17:37 |
| |
| |