Головна | Кино - Форум бджолярів України  |  Неділя, 15.03.2026, 23:26
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Трутень:)  
Кино
oksana_pavlovaДата: П`ятниця, 08.12.2023, 17:48 | Сообщение # 1
Провірений пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
Где можно найти фильмы жанра приключения?

olegkrasnov2602Дата: П`ятниця, 08.12.2023, 19:02 | Сообщение # 2
Головний Пасічник
Привет, да просто множество есть вариантов, но как вообще классный вы можете обратить внимание на сервис CUB, на котором можно найти абсолютно любые фильмы из жанра приключения https://cub.red/view/movie/adventures  и определиться с нужным вариантом.

eldekod1234Дата: Субота, 24.02.2024, 16:02 | Сообщение # 3
Не пасічник
Оксана, я теж обожнюю фільми, сюжет яких побудований на захоплюючих пригодах. Раніше я постійно ламала голову й думав, що ж подивитися цікавого. Тепер такої проблеми не виникає. Знаєте чому? Бо я знайшла даний ресурс https://filmy.com.ua/Без перебільшень хочу сказати, що тепер я швидко обираю, що подивитися, бо я знаю всі топові підбірки фільмів. На цьому сайті дійсно дуже цінні рекомендації щодо різних кінострічок, бо це економить час і дає можливість швидко визначитися, який фільм сьогодні подивитися. Сподіваюсь, вам це знадобиться.

Сообщение отредактировал eldekod1234 - Неділя, 25.02.2024, 14:44

isiv23789Дата: Субота, 07.03.2026, 15:01 | Сообщение # 4
Не пасічник
Тоже нравится киноленты этого жанра, а на Киного отличный выбор здесь удобный каталог. Еще часто смотрю там старые добрые комедии вроде «Один дома» или «Мальчишник в Вегасе». Плеер подгружается моментально, даже если интернет барахлит. Очень круто, что сайт адаптирован под смартфоны, можно смотреть лежа в кровати. Интерфейс простой, без лишних наворотов, всё под рукой.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ПОРТАЛ БДЖІЛЬНИЦТВА© 2009-2012
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона