Сума розділу меду виробництва різко скоротився після Другої світової війни продукт був крихким і важким для корабля, термін придатності був коротким і гребінця, швидше за все, витік або гранул. Виробництво меду розділ потрібно важкий нектар потоку тривалістю кілька тижнів, і багато ручної праці для очищення, зважування та оцінки. Крім того, бджолярі не змогли забезпечити інтенсивне керування колонією необхідні outyards миль від їхнього будинку. Pure Food Закон 1906 дала покупцям більше впевненості в чистоті витягання меду, тим самим збільшуючи попит на неї. Протягом цукрового короткий період Першої світової війни, попит на меду збільшилося, оскільки ціна була висока, виробництво добувається Мед швидко зростала.
Велика кількість рідкого меду були відправлені в дерев'яних бочках в останній частині 19-го століття. Тоді 60-металевих банок фунта прийшов у загальне вживання. Сьогодні більшість навалом меду продали в сталевих Баках
Розвиток Мед-бойня
Оскільки комерційні виробники меду збільшити розмір своїх операцій, їм важко упакувати і продати врожай на роздрібному ринку та спеціалізовані меду упаковка рослин розроблена в 1920-х років. Бійні зараз є дуже складними в упаковці рідких або плавно кристалізується мед.