Головна | Статті  |  Четвер, 26.12.2024, 12:10
» .

» Меню ПОРТАЛУ

» Статті по розділах
Перші страви [0] Випічка [3]
Фрукти й овочі з медом [4] Салати [17]
Медові напої [0] Медовуха [9]

» Вхід

» Опитування
Корисна вам дошка оголошень?
Всього відповідей: 137

Головна » Статті » Мед в кулінарії » Медовуха

Біла медовуха
Біла медовуха 

1 1 / 2 кг. меду (білого), 8 л води, 1 / 2 чайної ложки желатину, 2 столові ложки хмелю, 1-2 насінини кардамона 

Мед покласти в емальоване відро, залити 8 л окропу і залишити до наступного дня. На другий день суміш прокип'ятити протягом 1 години. Потім, додавши хміль, прокип'ятити з невеликими перервами ще 4-5 разів. 

Коли мед охолоне до кімнатної температури, перелити його в міцний бочонок і, додавши в нього кардамон і розпущений у воді желатин, добре закупорена. 

Після того, як мед настоїться і перебродить протягом 15-20 днів, розлити його в пляшки, які добре закупорена, скласти в погріб і засипати піском.
Категорія: Медовуха | Додав: mayherav (20.12.2009)
Переглядів: 949 | Рейтинг: 0.0/0
» Теги

» Фотогалерея

» Ми в facebook

» Статистика
На пасеке: 1
Те кому лень регистрироваться: 1
Пчеловоды: 0

» Пошук


ПОРТАЛ БДЖІЛЬНИЦТВА© 2009-2012
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона