У чай всипати цукор, корицю, влити мед і вибити яйця, все старанно змішати і всипати борошно, змішане з порошком для випічки, замісити тісто (як на оладки, при потребі додайте ще трохи борошна), додати м'яке масло і ще раз вимішати до утворення однорідної суміші. Вилити тісто у вистелену папером для випічки і змащену маслом форму і випікати протягом години при 180 градусах, готовий корж охолодити і розрізати навпіл. Приготувати крем: масло збити з цукром-пудрою, не припиняючи збивання ввести по одному жовтки і коньяк. Змастити коржі кремом, скласти торт. Боки і верх торта теж покрити кремом і прикрасити січеними цукатами і горіхами. Залишити торт на кілька годин в холодильнику, щоб настоявся.