Головна | Де у Львові можна безпечно вивести криптовалюту на картку? - Форум бджолярів України  |  Четвер, 07.05.2026, 18:12
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: kirilyuk83  
Де у Львові можна безпечно вивести криптовалюту на картку?
elektromanДата: Середа, 22.04.2026, 08:29 | Сообщение # 1
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
Маю невелику суму в USDT, хочу вивести на гривневу картку. Банки останнім часом почали блокувати p2p-перекази, питають походження коштів. Чув, що у Львові є обмінники, які можуть допомогти з виведенням на картку без зайвих питань, але з адекватною комісією. Чи реально знайти таке місце, щоб не переплачувати і не ризикувати блокуванням? Поділіться досвідом, хто вже виводив крипту на картку через міські обмінники.

shitДата: Середа, 22.04.2026, 08:55 | Сообщение # 2
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
Таке цілком реально, головне — знати, куди звернутися. У Львові працюють обмінники, які співпрацюють з різними платіжними системами, і виведення на картку відбувається без проблем. Я сам виводив таким чином USDT та біткоїн. Звісно, невелика комісія завжди є, але вона прозора і про неї повідомляють до операції. Жодних прихованих списань не було. Для мене важливим було те, що обмінник має гарну репутацію і працює легально. Зверніть увагу на https://www.coinsbar.net/uk/exchanger-lvov/ — цей криптообмінник у Львові допомагає з виведенням на картку швидко і без зайвих нервів. Там пояснюють усі деталі, дають чесний курс і проводять операцію одразу після отримання криптовалюти. Я б рекомендував зателефонувати їм заздалегідь, щоб уточнити умови саме для вашої суми.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ПОРТАЛ БДЖІЛЬНИЦТВА© 2009-2012
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона