|
корм для собак сухий
|
|
| dm3481720 | Дата: Середа, 04.09.2024, 21:50 | Сообщение # 1 |
|
Головний Пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Доброго дня! Мені терміново потрібна допомога в пошуку хорошого зоомагазину, який має в наявності корм для собак сухий. У нас в родині є собака, і ми вже довгий час купуємо різні варіанти кормів, але хотілося б знайти щось більш якісне. Можливо, хтось може порадити магазин з хорошим вибором та адекватними цінами? Бажано, щоб була можливість замовлення онлайн з доставкою додому. Дякую за будь-які рекомендації!
|
| |
| |
| Maks8871 | Дата: Четвер, 05.09.2024, 07:07 | Сообщение # 2 |
|
Заслужений пасічник
| Я нещодавно відвідав зоомагазин Kusio і був приємно здивований їхнім асортиментом товарів для собак https://kusio.com.ua/catalog_products/sobaku/suhuy-korm-dlya-sobak/ Мій собака зазвичай вибагливий у виборі їжі, але корм для собак сухий від Kusio йому дуже сподобався. Я купив кілька упаковок різних смаків, і все з'їдається з великим апетитом. Магазин також пропонує консультації з вибору корму, що допомогло мені підібрати ідеальний варіант для моєї собаки. Рекомендую всім, хто шукає якісний корм для свого улюбленця!
|
| |
| |
| ira190184 | Дата: Вівторок, Сьогодні, 17:05 | Сообщение # 3 |
|
Заслужений пасічник
| На этом сайте можно купить лечебный собачий корм который подойдет для собак, у которых истощен организм, либо же есть проблемы с желудочно-кишечным трактом. Советую почитать состав и, если подходит, заказать корм по хорошей скидке, которая сейчас на него действует.
|
| |
| |