Головна | Доставка продуктів - Форум бджолярів України  |  Неділя, 06.07.2025, 05:24
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Трутень:)  
Доставка продуктів
LevchenkoДата: П`ятниця, 16.05.2025, 19:27 | Сообщение # 1
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
Не вперше стикаюся з проблемою – хочеш чогось м’ясного, відкриваєш додатки, а там усе одне й те саме. От захотілося мені якісної шинки з доставкою, і я подумала: а раптом ви знаєте, де замовити таку, щоб справді було смачно й не на один раз?

HzBoyДата: Субота, 17.05.2025, 10:38 | Сообщение # 2
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
Привіт усім! Хочу трохи розповісти про свою нову звичку, тепер я майже не ходжу в магазини, бо все замовляю через METRO. І це не просто доставка, це цілий сервіс, де все продумано до дрібниць. Дуже зручно, що продукти можна отримати в той час, коли тобі дійсно зручно. Але головна любов - це шинка https://metro.zakaz.ua/uk/categories/ham-metro/ у них вона суперова: ароматна, соковита, різних видів, і для сніданків, і для гарячих страв, і просто до келиха вина. Кожного разу беру щось нове і щоразу задоволена якістю. Продукти приїжджають свіже-свіжісінькі, все запаковано акуратно, терміни нормальні. Ще один великий плюс — відсутність мінімальної суми замовлення, тому навіть якщо потрібно лише хліб і шинку, замовляй спокійно. Хто ще не пробував, щиро раджу, ви здивуєтесь, наскільки це зручно!

Сообщение отредактировал HzBoy - Субота, 17.05.2025, 10:38

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

ПОРТАЛ БДЖІЛЬНИЦТВА© 2009-2012
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона