| mk7110115 | Дата: Субота, 13.09.2025, 14:44 | Сообщение # 1 |
|
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
| У нас ремонт у ванній йде повним ходом, плитка покладена, меблі на місці, а унітаз ще не вибраний. Хочу знайти інтернет-магазин з великим вибором, де можна замовити модель, яка буде зручна, стильна і прослужить довго. Бажано, щоб були докладні характеристики і фото з реального встановлення.
|
| |
| |
| makarickckck | Дата: Четвер, 18.09.2025, 17:18 | Сообщение # 2 |
|
Не пасічник
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Коли настав час замінювати старий унітаз, я вирішив підійти до цього питання серйозно і шукати щось дійсно надійне. За порадою знайомих, в інтернет-магазині Агромат купив унітаз https://www.agromat.ua/unitazi/ Одразу помітив, наскільки відрізняється якість матеріалів від того, що стояло раніше. Плитка, кріплення, механізм змиву – усе продумано до дрібниць, і монтаж пройшов без зайвих турбот. Мене приємно здивувало, що вода тече плавно і без шуму, а доступ до картриджа зроблений так, що можна швидко провести профілактику. Тепер користування ванною стало дійсно комфортним, а інтер’єр виглядає завершеним і сучасним. Відчуття, що нарешті все підібрано правильно, і ніщо не дратує під час щоденного використання.
|
| |
| |